جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

مشکل اتصال وای فای یا بلوتوث لپ تاپ و روش رفع آن

یکی از دردسرهای بسیاری از کاربران مدل های مختلف لپ تاپ، مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ است. آنهایی که از مودم استفاده می کنند، نمی توانند از طریق لپ تاپ خود به اینترنت وای فای وصل شوند. در مواردی نیز بلوتوث در این دستگاه ها فعال نمی شود و کار نمی کند. وصل نشدن وای فای و بلوتوث در لپ تاپ می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. گاهی اوقات مشکل به وجود آمده ارتباطی با دستگاه ندارند و مشکل از خود اینترنت و اپراتور مورد نظر است.

 از طرفی یکی دیگر از مشکلات، وصل نشدن بلوتوث لپ تاپ است که آن هم می تواند در اکثر مواقع مشکل ساز شود. در بسیاری از مواقع این اختلالات به دلیل یک سری مشکلات نرم افزاری و حتی سخت افزاری در لپ تاپ ایجاد می شوند یا این که به دلیل به هم ریختگی یک سری تنظیمات، مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ به وجود می آیند. در این مقاله می خواهیم دلایل عدم اتصال وای فای در لپ تاپ را بررسی کنیم و در ادامه نیز راه حل های رفع این مشکلات را توضیح دهیم.

دلایل بروز مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ

همانطور که گفته شد، موارد مختلفی می توانند دلیل بروز مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ های مختلف باشند که در این بین برخی از این مشکلات ریشه نرم افزاری داشته و برخی مواقع نیز یک سری اختلالات سخت افزاری دلیل عدم اتصال وای فای در لپ تاپ اچ پی هستند. برخی از مهم ترین و در عین حال ساده ترین دلایل شامل موارد زیر می شوند:

روشن نبودن مودم یا غیرفعال بودن آیکون Wi-Fi و بلوتوث

در ساده ترین حالت ممکن است مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث لپ تاپ به دلیل خاموش بودن مودم یا فعال نبودن آن ایجاد شده باشند. در نظر داشته باشید که حتما آیکون وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ روی حالت روشن و فعال قرار داشته باشند. خصوصا در مواردی که برای روشن کردن این گزینه ها باید از دکمه وای فای روی کیبورد استفاده کرد، روشن نبودن آن می تواند موجب عدم اتصال وای فای در لپ تاپ شود. در صورت نیاز می توانید از مقاله آموزش فعال کردن وای فای لپ تاپ اچ پی برای آشنایی بیشتر با نحوه فعال کردن این قابلیت در دستگاه کمک بگیرید. 

حل مشکل وصل نشدن وای فای و بلوتوث لپ تاپ

فعال بودن حالت هواپیما

یکی دیگر از گزینه هایی که می توان آن را دلیل بروز مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ در نظر گرفت، حالت هواپیما است. این امکان وجود دارد که اشتباها حالت هواپیما در لپ تاپ اچ پی روشن شده باشد و در نتیجه به دلیل روشن بودن همین مشخصه، امکان اتصال به وای فای یا بلوتوث وجود نداشته باشد. با بررسی بخش تنظیمات لپ تاپ مطمئن شوید که دستگاه روی حالت هواپیما قرار نداشته باشد.

فعال بودن فایروال و آنتی ویروس

مورد مهم بعدی که موجب بروز مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ می شود، فعال بودن آنتی ویروس و فایروال است. در صورت نصب بودن یک آنتی ویروس روی لپ تاپ ممکن است در برخی مواقع به دلیل یک سری اختلالات نرم افزاری، امکان فعال شدن بلوتوث یا اتصال به وای فای وجود نداشته باشد. حتی گاهی تنظیمات فایروال و اقدامات امنیتی آن مانع اتصال به گزینه هایی مانند وای فای و بلوتوث می شوند. در نتیجه باید برای رفع مشکل وصل نشدن وای فای در لپ تاپ یا اتصال به بلوتوث، آنتی ویروس یا تنظیمات فایروال را غیر فعال کرد.

نصب نبودن درایور مربوط به بلوتوث یا وای فای

یکی از اصلی ترین دلایل بروز مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ اچ پی ، نصب نبودن درایورهای مرتبط با آنهاست. در نتیجه باید در بخش Device Manager نصب بودن این درایورها را بررسی کرد. البته علاوه بر نصب بودن، آپدیت بودن درایورهای وای فای و بلوتوث و سازگار بودن درایورهای نصب شده نیز اهمیت دارد و در صورت به روز نبودن درایور وای فای یا بلوتوث با مشکل وصل نشدن وای فای و بلوتوث در لپ تاپ مواجه می شوید.

 در همان قسمت Device Manager می توان بررسی کرد و دید آیا این درایورها به به روز رسانی، نصب مجدد یا بازیابی نیاز دارند یا خیر. در صورت نیاز با انجام دادن این کارها می توان مشکل عدم اتصال را برطرف کرد.

مشکلات سخت افزاری و وصل نشدن وای فای و بلوتوث در لپ تاپ

در کنار موارد بالا گاهی اوقات مشکلات سخت افزاری نیز می توانند موجب عدم اتصال وای فای در لپ تاپ شوند. حتی وصل نشدن بلوتوث در لپ تاپ نیز می تواند به دلیل مشکلات سخت افزاری باشد. حتی در مواردی نبودن سخت افزار لازم برای اتصال بلوتوث در برخی لپ تاپ ها دلیل این عدم اتصال است. 

خرابی های سخت افزاری به راحتی قابل تشخیص نیستند و برای مشخص کردن نوع مشکل باید لپ تاپ توسط یک تعمیرکار عیب یابی شود تا مشخص شود که مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ دقیقا به کدام ایراد سخت افزاری مربوط می شوند. بعد از عیب یابی تخصصی می توان عاملی که موجب وصل نشدن وای فای و بلوتوث در لپ تاپ شده است را برطرف کرد. نمایندگی اچ پی مرکز سخت افزار ایران از جمله مراکزی است که می توان از آن برای رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری و تعمیرات لپ تاپ اچ پی کمک گرفت.

چطور مشکل وصل نشدن بلوتوث در لپ تاپ اچ پی را برطرف کنیم؟

در صورتی که مشکل به وجود آمده در لپ تاپ مربوط به اتصال به بلوتوث دستگاه باشد، می توان برخی از راه حل های زیر را برای رفع مشکل امتحان کرد:

  • اول از نصب بودن و به روز بودن درایور بلوتوث مطمئن شوید و در صورت نیاز آن را به روز رسانی کنید.
  • حتما آیکون بلوتوث لپ تاپ را روی حالت روشن و قابل مشاهده برای همه قرار دهید.
  • دو دستگاهی که می خواهید از طریق بلوتوث به هم وصل باشند را در نزدیکی هم قرار دهید.
  • یک بار ریست نرم افزاری گوشی را امتحان کرده و دستگاه ها را روشن و خاموش کنید.
  • هر گونه دیوایس دیگری که می تواند در اتصال بلوتوث بین دو دستگاه اختلال ایجاد کند را از دستگاه ها دور کرده و حتما مطمئن شوید که هیچ دستگاه بلوتوثی دیگری، مانند اسپیکرهای بلوتوثی روشن نباشد.
  • مطمئن شوید هم لپ تاپ و هم دستگاه دوم شارژ کافی داشته باشند.
  • برای اتصال بلوتوث در لپ تاپ بهتر است تا جای ممکن از مودم وای فای دور باشید.
  • فریمور سخت افزاری لپ تاپ را به روز رسانی کنید.
  • پاک کردن حافظه کش بلوتوث را امتحان کنید.
  • برای تعمیرات سخت افزاری و رفع مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ اچ پی به یک مرکز تعمیرات تخصصی مراجعه کنید.

راه حل هایی برای رفع مشکل عدم اتصال Wi-Fi در لپ تاپ

علاوه بر راهکارهای بالا برای رفع مشکلات اتصال وای فای یا بلوتوث در لپ تاپ، در مواردی که تنها ایراد مشاهده شده در دستگاه وصل نشدن وای فای آن باشد، می توان از راه حل های زیر برای رفع مشکل کمک گرفت:

  • ریستارت کردن لپ تاپ را امتحان کنید.
  • از گزینه Troubleshooting در ویندوز برای رفع مشکلات اتصال وای فای کمک بگیرید.
  • درایور شبکه را به روز رسانی کنید.
  • مودم را خاموش و روشن کنید.
  • از پشتیبانی اپراتور برای بررسی مشکلات احتمالی شبکه و مودم کمک بگیرید.
  • آنتی ویروس را غیر فعال کنید.
  • برای رفع مشکلات اتصال وای فای به سراغ تعمیرات سخت افزاری بروید. 
4.3/5 (3 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید