نکته مهم درباره استفاده از پرینتر این است که کاغذ را به خوبی داخل آن بگذاریم. این موضوع شاید ابتدا ساده به نظر برسد و فکر کنید اهمیت چندانی ندارد اما اگر همین کار ساده را درست انجام ندهید ٬به دستگاه و قطعات آن آسیب وارد می شود. اگر برگه ها را به شکل درست نگذارید٬ احتمال اینکه به درستی چاپ نشوند و یا قطعات دیگر پرینتر مثل کاغذ کش و سینی آسیب ببینند. دستگاه ها مدل های مختلفی دارند که سینی آن ها هم باهم متفاوت است. نحوه قرار دادن کاغذ داخل پرینتر در هر مدل با توجه به سینی متفاوت است. به همین دلیل باید با تمامی نکات در این زمینه آشنا باشید تا بتوانید به درستی از دستگاه استفاده کنید.
نکات مهم نحوه کاغذ گذاشتن در پرینتر
پرینتر ها ابزار بسیار مهمی هستند که خرابی آن ها می تواند باعث مختل شدن کار در بسیاری از مواقع شود. با نگهداری و استفاده درست٬ می توانید از بروز مشکلات جلوگیری کنید. اگر می خواهید روند چاپ و کار با دستگاه به بهترین شکل انجام شود٬ حتما به نحوه کاغذگذاری در پرینتر توجه داشته باشید. کافیست به تمامی نکاتی که در ادامه می گوییم دقت کنید.
این مقاله برای شما مفید است : چرا پرینتر نصفه پرینت می گیرد
جای کاغذ پرینتر در سینی شماره ۲
پیش از کار با سینی اول٬ بهتر است با نحوه گذاشتن کاغذ در پرینتر در سینی دوم آشنا شوید. برای این کار کافیست سینی دوم را به سمت خودتان بکشید و بعد آن را از پرینتر بیرون بکشید. در قدم بعد باید گیره هایی که به عنوان نگهدارنده روی آن وجود دارند را با توجه به سایز کاغذ مورد نظر خود تنظیم نمایید. بعد سینی را به سمت خود بکشید تا بتوانید به صورت دقیق سایز های مختلف را روی آن مشاهده کرده و بهترین تنظیمات را در نظر بگیرید.
وقتی شماره ها و اندازه ها را دیدید٬ مطمئن شوید که گیره های کاغذ را درست به اندازه برگه هایی که دارید تنظیم کرده اید. همچنین بعد از تنظیم جای کاغذ پرینتر٬مطمئن شوید که کاغذ ها محکم هستند اما فشاری هم روی آن ها نیست. اگر فکر می کنید کاغذ در فشار قرار گرفته سینی را بکشید بیرون و یک بار دیگر به تنظیمات گیره ها و اندازه کاغذ ها توجه کنید. در نهایت هم سینی را وارد پرینتر کرده و به ادامه روند کار بپردازید.
نحوه کاغذگذاری در پرینتر در سینی اول
برای گذاشتن کاغذ در سینی اول پرینتر کافیست در پوش را خیلی آرام و بدون فشار به سمت خودتان بکشید. بعد کاغذ را در سینی قرار دهید و طبق اندازه های کاغذ٬ گیره ها را تنظیم نمایید. در آخر دستتان را خیلی آرام و بدون فشار دادن روی درپوش بگذارید و محفظه را به طرف خودتان بکشید.
نحوه گذاشتن کاغذ در پرینتر adf
در مبحث آموزش قرار دادن کاغذ در پرینتر باید به نکات متفاوتی دقت کنید. نوع دستگاه در نحوه کار کرد نیز تاثیر دارد و باید با آپشن های مختلف آن نیز آشنایی داشته باشید. یکی از این دستگاه ها پرینتر adf است که قابلیت چاپ دو رو را برای دستگاه فراهم می کند. معمولا این کاربری در دستگاه های چند کاره دیده می شود و ای دی اف همان تغذیه اتوماتیک پرینتر محسوب می شود که فرآیند چاپ دو رو را انجام می دهد.
برای قرار دادن کاغذ در پرینتر٬ ابتدا باید برگه ها را جدا و دسته بندی کنید و بعد داخل دستگاه بگذارید. پیش از فیکس کردن کاغذ داخل دستگاه حتما آن را کاملا مرتب کنید و بعد داخل پرینتر بگذارید تا همه تنظیمات به بهترین شکل انجام شوند.
نحوه گذاشتن کاغذ در سینی flat
یکی از مهم ترین نکات در آموزش قرار دادن کاغذ داخل پرینتر نحوه تعیین جای کاغذ در سینی فلت است. برای کار با این دستگاه باید اول درب دستگاه را باز کنید و بعد با قرار دادن نوک کاغذ در قسمت بالای دستگاه در سمت راست٬ کاغذ را بالای شیشه فیکس کنید و اطمینان پیدا کنید که کاغذ با شیشه تراز شده است.
نکات مهم درباره نحوه گذاشتن کاغذ در پرینتر
برخی نکات هستند که اگر آن ها را رعایت کنید٬ طول عمر دستگاه را تضمین کرده و از خراب شدن آن جلوگیری می نمایید. این نکات گاهی بسیار ساده به نظر می رسند اما همین موارد ساده به مرور زمان فراموش می شوند و ممکن است احتمال خراب شدن دستگاه را بالا ببرند.
یکی از این نکات بستن درب سینی بعد از کار با دستگاه است. بسیاری از کارشناسان تاکید می کنند که حتما درب سینی را ببندید تا هنگام رفت آمد به آن گیر نکنید. این کار می تواند سلامت دستگاه شما را تضمین کند. اگر موقع کار با دستگاه کاغذ داخل آن گیر کرد٬کاغذ را در بیاورید اما اگر موقعیت جدی تر بود و کارکرد دستگاه دچار مشکل شد٬ حتما با یک تعمیرکار پرینتر اچ پی حرفه ای تماس بگیرید.
اگر می خواهید مراحل چاپ به بهترین شکل پیش برود٬ حتما از کاغذ های صاف و تا نخورده استفاده کنید. در این صورت تنظیم و تراز کردن کاغذ ها با گیره های دستگاه به مشکل نمی خورد و یک چاپ یکدست خواهید داشت.
همچنین گذاشتن کاغذ های نم دار و تا خورده ممکن است دستگاه را دچار مشکل کنند و عواقب جبران ناپذیری را رقم بزنند. در نتیجه حتما مطمئن شوید کاغذ هایی که برای گذاشتن در پرینتر استفاده می کنید کاملا صاف و یکدست و سفید باشند.
آموزش قرار دادن کاغذ داخل پرینتر hp
برای اینکه پروسه چاپ بسیار باکیفیتی داشته باشید٬ بهتر است بدانید با دستگاه چطور کار کنید. این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد. دستگاه های پرینتر برند اچ پی کیفیت بسیار بالایی دارند و می توانید چاپ با کیفیتی از آن ها بگیرید اما باید طرز کار با این دستگاه ها را بدانید.
نحوه کاغذ گذاشتن در پرینتر اچ پی در مدل های مختلف متفاوت است. در نتیجه هریک را به صورت جداگانه توضیح می دهیم.
پرینتر اچ پی نوع اول
اگر جای کاغذ پرینتر دستگاه در بخش پشتی باشد٬ ابتدا باید سینی ورودی را بلند کنید تا قفل شود. بعد به سادگی کاغذ را داخل محفظه بگذارید و بخش راهنما که وظیفه تشخیص پهنای کاغذ دارد را تا جایی که می شود بیرون بکشید.
در مرحله بعد می توانید کاغذ ها را به شکل طولی در سینی ورودی بگذارید. در بخش های ورودی کاغذ ها در دو طرف گیره هایی برای فیکس کردن و یکی کردن پهنای کاغذ گذاشته شده اند. گیره ها را هل بدهید تا کاملا روی لبه های کاغذ ها چفت شوند. حواستان باشد که کاغذ ها خم یا تا نشوند. بعد درب ورودی بسته می شود و کاغذ ها آماده چاپ هستند.
این مقاله نکات جدیدی را شرح می دهد : مشکل پیش فرض نشدن پرینتر
پرینتر اچ پی نوع دوم
دسته ای دیگر از چاپگر های اچ پی هستند که ساختار و طرز کار متفاوتی دارند. نحوه کاغذگذاری در پرینتر های اچ پی که سینی آن ها در بخش جلوی پرینتر است کمی فرق می کند. برای این کار در مواقعی که سینی در بخش جلویی پرینتر قرار دارد٬ ابتدا باید به کمک دسته ها سینی را به سمت بیرون بکشید. بعد گیره ای که برای پهنای کاغذ نصب شده را تا جایی که می توانید به سمت بیرون بکشید.
بعد از بیرون کشیدن گیره آن ها را تنظیم کنید و سینی را با توجه به طول کاغذی که دارید تراز کنید. شما هم می توانید سینی را با توجه به اندازه های استاندارد آماده نمایید و هم اندازه های دیگر را امتحان کنید. در قدم بعدی کافیست کاغذ های صدف و سفید را آماده کنید و به شکل طولی داخل سینی ورودی بگذارید. گیره را تنظیم کنید و بعد سینی را مثل مواقع دیگر به داخل دستگاه هدایت کنید.
اگر برگه ها با سایز پیش فرض و عادی دستگاه باشند عملکرد خود به خود انجام می شود اما اگر نوع و اندازه های کاغذ متفاوت باشد٬ صفحه کنترل دستگاه شما را برای اصلاح اطلاعات و جزئیات راهنمایی می کند. بعد از تنظیم و اصلاح اطلاعات٬ فرآیند چاپ هم انجام می شود.