اشتراک گذاری

انواع هارد اچ پی

وقتی انواع هارد اچ پی رو بشناسین، می تونین با توجه به نوع نیازتون یکی رو یا حتی چند نمونه رو انتخاب کنین و به راحتی ازش استفاده کنین. حجم کاری، کارایی، امنیت و قیمت فاکتور هایی هستن که توی انتخاب یه هارد اهمیت دارن. در ادامه همین بحث سعی می کنیم خیلی مختصر و مفید انواع هارد اچ پی رو به شما معرفی کنیم تا پیش زمینه لازم و کافی رو برای انتخاب صحیح داشته باشین.

انواع هارد اچ پی

بررسی انواع هارد اچ پی

  • هاردهای HDD یا Hard Disk Drive

HDD ها یک نمونه از انواع هارد اچ پی هستن. این هارد درایوها دو رابط کاربری دارن؛ (SAS 12G) و (SATA 6G) و همچنین توی دو شکل ظاهری (SFF 2.5″) و (LFF 3.5″) در دسترس هستن. HDD های اچ پی برای سه نوع حجم کاری استفاده میشن:

حجم کاری (Enterprise (performance optimized

HDD های انترپرایزی یعنی SAS 15K & 10K می ‌تونن بالاترین سطح از کارایی و قابلیت اطمینان رو برای اپلیکیشن‌های mission-critical و I/O-intensive فراهم کنن.

حجم کاری (Midline (capacity optimized

HDD های Midline یعنی SAS/SATA 7.2K می ‌تونن ظرفیت، کارایی و قابلیت اطمینان بالایی رو برای اپلیکیشن‌های business-critical و I/O-intensive فراهم کنن.

حجم کاری Entry

 HDDهای Entry برای اپلیکیشن‌های non-critical مناسبن و ظرفیت بالایی رو با کمترین هزینه به ازای هر گیگابایت فراهم می‌کنن.

  • هاردهای SSD یا solid-state drive

هاردهای SSD یکی دیگه از انواع هارد اچ پی هستن. این هارد ها کارایی استثنایی، طول عمر بالا و زمان تاخیر کمی دارن و  می‌تونن دسترسی کاربر رو به داده‌ها سریع‌تر کنن و در عین حال مصرف برق کمتری هم دارن. اگه بخوایم SSDها رو با HDDها مقایسه کنیم، باید بگیم که SSDها کارایی بالاتر و قیمت مناسب تری دارن و در ظرفیت ‌های زیرِ یک ترابایت هم تولید میشن. هاردهای SSD اچ پی برای انترپرایزها مناسبن، چون اپلیکیشن‌های متنوع Write Workload دارای Random Data بالایی هستن. در مقایسه SSD و HDD باید اینو بگیم که Random Read and Write IOPS  در SSD ها به شکل چشمگیری بهتره، اما توان عملیاتی HDD ها توی sequential read and write بهتره؛ پس در نتیجه بزرگترین مزیت SSD ها توی اپلیکیشن‌های Random Data ست.

انواع  SSDاچ پی بر اساس حجم کاری

SSD های اچ پی بر اساس نوع حجم کاری به 3 دسته کلی تقسیم میشن:

  • Read Intensive

ارزان‌ترین نوع از انواع هارد اچ پی در مدل SSD ست که برای Boot/Swap، وب سرورها و Read Caching مناسبه. SSD Endurance  توی اون کمتر یا مساوی با 1 DWPD است.

  • Mixed Use

Mixed Use SSD های 12G SAS و 6G SAS برای حجم‌ های کاری که نیاز به تعادل بین Read Performance و Write Performance دارن، استفاده میشن. SSD Endurance در آن بین 1 DWPD و 10 DWPD ست. برای اپلیکیشن ‌های High I/O مناسبن که در محیط ‌هایی هستن که هم با خوندن و هم با نوشتن سروکار دارن.

  • Write Intensive

این نوع از انواع هارد اچ پی دارای بالاترین Write Performance ست و SSD Endurance در اون بزرگتر یا مساوی با 10 DWPD ست. Write Intensive SSD های 12G SAS و 6G SAS، تحمل پذیری و Write Performance بالایی فراهم می‌کنن. این SSD ها برای محیط های انترپرایزی و Mission Critical مناسبن که حجم ‌های کاری با خواندن و نوشتن زیاد دارن.

حجم‌های کاری Write Intensive عبارتند از:

  • Online Transaction Processing (OLTP)
  • Virtual Desktop Infrastructure (VDI)
  • Business Intelligence
  • Big Data Analytics

نمایندگی مجاز اچ پی

اگه دنبال یه نمایندگی مجاز اچ پی هستین که بتونین خیلی راحت و مطمئن ازش خدمات دریافت کنین، باید بگیم که نمایندگی مجاز اچ پی در خدمت شماست. این نمایندگی با همکاری مرکز سخت افزار ایران راه اندازی شده و برای تامین رفاه حال کاربرای خودش، امکانات زیادی رو فراهم کرده. نمایندگی مجاز اچ پی تمام محصولات اچ از جمله لپ تاپ، هارد، کپی، پرینتر، سرور و … رو حمایت و پشتیبانی میکنه. همه کاربرای تهرانی و شهرستانی می تونن از خدمات و سرویس های مفید نمایندگی مجاز اچ پی استفاده کنن. استفاده از این سرویس ها هیچ محدودیتی نداره و توی بخش فروش و تعمیرات همه نیازهای کاربرا رو برطرف میکنه. همه خدمات و سرویس ها هم با ضمانت نامه های معتبر و کتبیه. بهتره که تماس بگیرین و بیشتر اطلاعات کسب کنین.

اشتراک گذاری