جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی

چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی ، گاهی به عنوان یک سیستم عیب یابی کاربرد دارند. یعنی می توان با توجه به الگوی چشمک زدن آنها متوجه بروز ایراداتی در چاپگر و بخش های مختلف آن شد. اگر مفهوم چراغ های چشمک زن چاپگرهای اچ پی و الگوهای متفاون روشن و خاموش شدن آنها را بدانید، ضمن ترمیم به موقع مشکل، می توانید از آسیب دیدگی بیشتر دستگاه هم جلوگیری کنید.

در ادامه این مقاله، معنی و مفهوم چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی را در حالت های مختلف، بررسی می کنیم. با استفاده از راهکارهایی که در ادامه به شما آموزش می دهیم، می توانید مشکل یا مشکلات پرینتر را برطرف کنید. با این حال اگر مسئله حل نشده و نیاز به دریافت خدمات تخصصی تر داشتید، تیم تعمیر پرینتر در نمایندگی اچ پی مرکز سخت افزار ایران، تخصصی ترین سرویس ها را به شما ارائه می دهند.

چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی

معنی چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی

چراغ های چشمک زن، به شکل های مختلفی عمل می کنند و در هر حالت، مفهوم خاصی دارند. گاهی همه چراغ ها خاموش هستند و گاهی تنها چراغ اخطار روشن است. در برخی موارد، چراغ های آماده به کار و اخطار، هم زمان باهم روشن می شوند. حتی گاهی چراغ کارتریج روشن می شود که نشان می دهد ایرادی در این بخش به وجود آمده است.

در هریک از  این شرایط، چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی معنی خاصی دارند و برای برطرف کردن مشکل هم باید به شکل متفاوت عمل کرد. در ادامه تک تک حالت های چراغ های چاپگر hp را به همراه راه حل هریک از آنها معرفی می کنیم.

بیشتر بخوانید: معرفی اجزای اصلی پرینتر

خاموش بودن تمام چراغ های چشمک زن در پرینتر hp

اگر همه چراغ های چشمک زن پرینتر خاموش باشند، یعنی پرینتر روشن نیست. اما در صورتی که دستگاه روشن بوده و حالا چراغ های آن خاموش شده اند، احتمالا مشکلی وجود دارد. اتصال برق دستگاه، پریز و یا کابل پرینتر را بررسی کرده و مطمئن شوید که سالم هستند و ایرادی ندارند.

سپس  کابل را از پریز و سپس دستگاه جدا کرده و بعد از 15 دقیقه دوباره به دستگاه وصل کنید. کار بعدی که باید انجام دهید این است که از روشن بودن سوئیچ پشت دستگاه مطمئن شده و آن را روشن کنید. در صورت حل نشدن مشکل، بهتر است از یک کارشناس تعمیر پرینتر کمک بگیرید.

روشن بودن چراغ آماده به کار و خاموش بودن چراغ اخطار یا Attention

چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی، در همه حالت ها بیانگر بروز مشکل نیستند؛ گاهی مفهوم این چراغ ها این است که دستگاه کاملا سالم است و به درستی کار می کند. به عنوان مثال وقتی چراغ های اخطار و آماده کار به صورت هم زمان روشن می شوند، یعنی پرینتر به بهترین شکل کار می کند.

چشمک زدن همزمان چراغ آماده به کار و اخطار

گاهی چراغ های آماده به کار و اخطار، هم زمان شروع به چشمک زدن می کنند. این وضعیت نشان می دهد که پرینتر در حال آماده به کار است و باید منتظر بمانید تا این عملیات به پایان برسد.

چشمک زدن چراغ آماده به کار

به عنوان یکی دیگر از حالت هاز چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی، باید به چشمک زدن چراغ آماده به کار اشاره کنیم. این وضعیت به معنی این است که دستگاه در حال دریافت فایل برای چاپ است؛ جای نگرانی نیست.

چشمک زدن چراغ ها از بالا به پایین و تکرار آن 

اگر چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی، از بالا به پایین چشمک زده و این روند تکرار شود، یعنی دستگاه در حال اجرای عملیات پاکسازی است. دقت کنید که این عملیات، ممکن است تا دو دقیقه هم زمان ببرد.

چشمک زدن چراغ اخطار یا Attention  

یکی از مهم ترین حالت ها در چراغ های چشمک زن چاپگر hp، مربوط به چشمک زدن چراغ اخطار است. پر شدن حافظه دستگاه، باز بودن درب پرینتر یا کارتریج، نبود کاغذ (در برخی مدلها که چراغ مجزا ندارند)، گیر کردن کاغذ (در مدل هایی که چراغ جدا ندارند)، نصب نامناسب کارتریج و مواردی از این دست، تنها بخشی از مشکلاتی هستند که موجب چشمک زدن چراغ attention می شوند.

برای حل مشکل، اول باید پرینتر را بررسی کرده و متوجه شوید که ایراد از کجاست. پیشنهاد ما این است که برای عیب یابی و ترمیم درست و اصولی دستگاه، از تکنسین های مجرب تعمیرات پرینتر اچ پی کمک بگیرید.

روشن شدن همزمان چراغ کاغذ و  Paper Jam

اگر چراغ های کاغذ و Paper Jam به صورت هم زمان روشن شده باشند، به این معنی است که یا کاغذ گیر کرده و یا برگه های موجود در کاست و فیدر، تمام شده اند. بهتر است وضعیت برگه ها را چک کرده و در صورت نیاز، کاغذ جدید در دستگاه قرار دهید تا مشکل حل شود.

روشن شدن همزمان چراغ کاغذ، Paper Jam  و اخطار

این وضعیت از چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی، مربوط به جنس کاغذ است. معمولا وقتی برگه های مورد استفاده استاندارد نیستند و با مدل دستگاه سازگاری ندارند، چراغ های کاغذ وPaper Jam  هم زمان با هم روشن می شوند. کاغذهای پشتیبانی شده در پرینتر را در کاتالوگ و یا اینترنت بررسی کرده و با کاغذ خود مطابقت دهید. سپس از دکمه Go برای حل مشکل کمک بگیرید.  

روشن بودن چراغ کارتریج

در بخش های قبلی اشاره کردیم که گاهی چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی، وضعیت کارتریج دستگاه کپی را نشان می دهند. اگر چراغ کارتریج روشن باشد، یعنی نصب این قطعه مشکل داشته و یا ایراد دیگری در عملکرد آن ایجاد شده است. در این شرایط، میزان جوهر یا تونر کارتریج را بررسی کرده و از یک تعمیرکار بخواهید که کارتریج را مجددا نصب کند.

روشن شدن همزمان چراغ اخطار، آماده به کار و خطا (GO)

دراین صورت، پرینتر ایرادی جدی داشته و باید توسط یک تعمیرکار ماهر، بررسی و تعمیر شود. برای حل مشکل، دستگاه را خاموش کرده و پس از یک دقیقه، مجددا آن را روشن نمایید. اگر مشکل حل نشد، به فکر تعمیر دستگاه باشید.

چشمک زدن چراغ اتصال وایرلس

در صورت چشمک زدن چراغ اتصال وایرلس، پرینتر در حال اتصال به شبکه است. اگر چراغ ثابت شد، یعنی اتصال بین مودم و دستگاه برقرار است. در غیر این صورت، شبکه و فاصله مودم و پرینتر را برای رفع مشکل چراغ های چشمک زن پرینترهای اچ پی بررسی کنید.

چراغ‌های چشمک‌زن پرینترهای اچ‌پی (لیزری)

پرینترهای لیزری اچ‌پی دارای مجموعه‌ای مشخص از چراغ‌های چشمک‌زن هستند که هر کدام معنای خاصی دارند. در ادامه، به بررسی این چراغ‌ها و علامت‌های مرتبط با آن‌ها می‌پردازیم.

  • چراغ اول، چراغ تونر است. اگر این چراغ به‌صورت ثابت روشن باشد، نشان‌دهنده این است که میزان تونر (پودر) در کارتریج به حداقل رسیده و نیاز به شارژ یا تعویض کارتریج دارید. در صورت چشمک‌زدن این چراغ، به معنای خارج‌بودن کارتریج از دستگاه است.
  • چراغ دوم، چراغ اخطار یا Attention نام دارد. این چراغ پیام‌های مختلفی را منتقل می کند. یکی از معانی آن این است که درب پرینتر باز است و دستگاه قادر به کار نیست. همچنین، این چراغ به بروز خطا در فرآیند چاپ اشاره می کند.
  • چراغ سوم، چراغ پاور است که نشان‌دهنده آماده به کار بودن دستگاه است. اگر این چراغ (معمولاً سبز) به‌صورت ثابت روشن باشد، یعنی پرینتر به برق متصل و آماده به کار است. اگر این چراغ چشمک بزند، به این معناست که پرینتر در حال پردازش داده‌ها و چاپ است.
  • چراغ چهارم، چراغ GO نامیده می‌شود. اگر این چراغ همزمان با چراغ اخطار روشن باشد، نشان‌دهنده بروز یک خطای مداوم در دستگاه است.
  • دکمه پنجم، دکمه GO، برای چاپ صفحه تنظیمات پرینتر یا صفحه دمو مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دکمه ششم یا X که معمولاً قرمز است، برای کنسل کردن دستورات چاپ به کار می‌رود.
  • در صورتی که پرینتر اچ‌پی شما از امکانات وای‌فای، بلوتوث یا NFC پشتیبانی کند، با چراغ‌ها و نمادهای بیشتری مواجه می شوید. به‌عنوان مثال، چراغ شماره هفت مربوط به وضعیت وایرلس است.
  • در صورت بروز مشکل در کاغذ یا خطای Paper Jam، چراغ هشتم به‌صورت چشمک‌زن یا ثابت روشن خواهد شد.
  • چراغ نهم، نشان‌دهنده عدم وجود کاغذ در فیدر یا کاست است.

چراغ‌های چشمک‌زن پرینترهای اچ‌پی (جوهر افشان)

پرینترهای جوهر افشان نیز چراغ‌های مشابهی با پرینترهای لیزری دارند. بسیاری از معانی چراغ‌ها در این دو نوع پرینتر مشابه است. به‌طور کلی:

  • چراغ اول به معنای روشن بودن و آماده به کار بودن دستگاه است.
  • نمایشگر دستگاه (شماره دو) اطلاعات مهمی را به کاربر نشان می‌دهد.
  • چراغ سوم، مربوط به اخطار کمبود جوهر است. این چراغ اگر به‌صورت تکی روشن باشد، نشان‌دهنده کمبود جوهر سیاه و اگر به‌صورت سه‌گانه روشن شود، به معنای کمبود جوهر رنگی است.
  • دکمه چهارم مشابه دستگاه‌های لیزری، دکمه کنسل یا توقف چاپ است.
  • دکمه پنجم نیز برای بازگشت به فرآیند چاپ کاربرد دارد.
  • دکمه و چراغ شماره ششم وضعیت اتصال وایرلس را نمایش می‌دهند. اگر این چراغ چشمک بزند، یعنی اتصال وایرلس با مشکل مواجه است یا دستگاه در حال برقراری ارتباط است.
  • دکمه شماره هفتم اطلاعات چاپ را نمایش می‌دهد.
  • همچنین، دکمه‌های هشتم و نهم به ترتیب برای کپی رنگی و کپی سیاه و سفید طراحی شده‌اند.

در نمایشگر دستگاه، آیتم A تعداد کپی‌ها را نمایش می‌دهد. اگر نماد B را مشاهده کردید، به معنای بروز خطا در کاغذ است. نماد C نشان‌دهنده بروز خطا در فرآیند چاپ است. نماد D به فعال بودن Wi-Fi Direct اشاره دارد و برای اتصال مستقیم گوشی به پرینتر به کار می‌رود. نمادهای موجود در بخش E سطح جوهر را نمایش می‌دهند و در نهایت، نماد F نشان‌دهنده قدرت سیگنال وایرلس و وضعیت اتصال است.

5/5 (1 امتیاز)
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

سیزده + 15 =