برگشت به تنظیمات کارخانه ای و ریست کردن مسئله ای است که گاهی برای استفاده از تمامی دستگاه های دیجیتالی از جمله پرینترها ضروری می شود. ریست پرینتر فرآیند ساده ای است. اما اینکه دقیقا چه زمانی این کار را انجام دهید، موضوع مهمی است. چرا که خیلی ساده با ریست کردن پرینتر می توانید تمامی تنظیمات چاپگر را از بین ببرید. در ادامه ی این مقاله نمایندگی تعمیرات پرینتر اچ پی شما را با جنبه های کلی ریست پرینتر اچ پی آشنا می سازیم.
ریست کردن پرینتر و حذف خصوصیات کلی چاپگر
همان طور که اشاره شد، ریست کردن پرینتر hp تمامی تنظیمات شخصی سازی شده ی شما را از بین می برد. اگر معمولا حالت ویژه ای را برای چاپ اسناد انتخاب می کنید، بدانید که پس از ریست کردن پرینتر باید مجددا وضعیت مورد نظر خود را در تنظیمات پرینتر اعمال کنید. مهم نیست که پرینتر شما ساخت چه سالی است یا دارای چه خصوصیاتی می باشد، تمامی تنظیمات پیاده شده بر روی چاپگر توسط کاربر، از جمله تنظیمات بخش شبکه و IP کاملا حذف خواهند شد.
روش های مختلف بازنشانی پرینتر
اگر مرتبا در چاپگر شاهد ارورهای نامفهوم و پی در پی هستید، زمان ریست پرینتر فرا رسیده است. اختلالات ویروسی شکل خیلی ساده با ریست چاپگر برطرف می گردند. برای این فرآیند روش های مختلفی وجود دارد که عبارتند از:
ریست فکتوری ساده ی پرینتر
رایج ترین حالت ریست کردن پرینتر، انجام مراحل بازنشانی ساده ای است که در تنظیمات printer حضور دارد. برای بازگردانی تنظیمات ساده ی چاپگر به حالت اولیه معمولا از ریست فکتوری ساده ی چاپگر استفاده می شود. این تنظیمات ساده به مواردی چون زبان نمایشگر، سایز کاغذ و در نهایت تنظیمات میزان مصرف تونر یا جوهر اختصاص می یابند. به راحتی می توانید از طریق صفحه نمایش و قسمت setting بخش Reset to Default Factory را بیابید و در عرض مدت زمان کوتاهی دستگاه را ریست کنید.
Hard Reset یا مستر ریست چاپگر
Hard Reset یا مستر ریست چاپگر برای دستگاه هایی واجب می شود که فاقد صفحه ی نمایشگر هستند. از طرفی همان طور که از نام این نوع ریست مشخص است، عموما می تواند کارایی بالاتری از ریست فکتوری ساده ی دستگاه داشته باشد. با انجام Hard Reset می توانید اطمینان بیابید که کلیه ی اختلالات نرم افزاری به ظاهر جزیی چاپگر که با ریست فکتوری از بین نرفته اند، برطرف شوند.
برای آغاز مراحل هارد ریست پرینتر، دستگاه را خاموش کنید و از برق بکشید. پس از گذشت 30 دقیقه چاپگر را به برق بزنید و هنگام روشن شدن دستگاه انگشت خود را حدود ۲۰ ثانیه روی دکمه OK یا Resume نگه دارید تا چراغ های پرینتر شروع به چشمک زدن کنند و سیستم reset شود.
ریست کنتور printer
این مدل ریست از عهده ی کاربران عادی خارج است و نقش تعمیراتی دارد. زمانی که قطعه ای از ساختار تشکیل دهنده ی چاپگر تعویض می شود، تعمیرکار در انتها پروسه ی ریست کنتور یا صفر کردن کنتور را انجام می دهد. البته لازم به ذکر است که این نوع ریست پرینتر، بیشتر خاص دستگاه های فتوکپی چند منظوره می باشد.
اگر سوالی در این زمینه ی reset کردن پرینتر دارید می توانید در همین صفحه پرسش های خود را مطرح نمایید.